Kabupatèn Mamberamo Raya

kabupatèn ing Papua, Indonésia
Kabupatèn Mamberamo Raya
Lambang Kabupatèn Mamberamo Raya
Lambang Kabupatèn Mamberamo Raya
Sesanti: "---"
gambar lokasi Kabupatèn Mamberamo Raya
Dina Dadi: ...
Kutha krajan:
Bupati:
Wakil Bupati:
Jembar
 -Total:

km²
Kacamatan
 -Cacahe:

8 Distrik
Padunung
 -Total:
 -Kapadhetan:

+/----
+/----jiwa/km²
Suku bangsa:
Agama:
Basa:

Kabupatèn Mamberamo Raya iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Papua, Indonésia. Kabupatèn iki diwangun tanggal 15 Maret 2007 miturut Undhang-undhang nomer 19 taun 2007. Kutha krajan né yaiku Burmeso. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± km² utawa---hèktar, asalé saka pamekaran Kabupatèn Sarmi lan Kabupatèn Waropen.

Géografi besut

Lintang kidul lan Bujur wétan

Papréntahan besut

Kabupatèn Mamberamo Raya katata sajeroning 8 distrik, yaiku:

  1. Mamberamo Tengah
  2. Mamberamo Ilir
  3. Mamberamo Ulu
  4. Mamberamo Tengah Wétan
  5. Rufaer
  6. Waropen Atas
  7. Benuki
  8. Sawai

Pranala njaba besut

Kabupatèn Mamberamo Raya, Papua

Distrik: Mamberamo Tengah | Mamberamo Ilir | Mamberamo Ulu | Mamberamo Tengah Timur | Rufaer | Waropen Atas | Benuki | Sawai

Papua

Kabupatèn: Biak Numfor | Jayapura | Kapuloan Yapen | Keerom | Mamberamo Raya | Sarmi | Supiori | Waropen

Kutha: Jayapura

Delengen uga: Daftar Kabupatèn lan kutha ing Indonésia