Mamberamo Ulu, Mamberamo Raya

Mamberamo Ulu iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Mamberamo Raya Propinsi Papua.

Mamberamo Ulu
Dhistrik
Nagara Indonésia
PropinsiPapua
KabupatènMamberamo Raya
Kode Kemendagri91.20.02 Edit the value on Wikidata