Mamberamo Ulu, Mamberamo Raya

Mamberamo Ulu iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Mamberamo Raya Propinsi Papua.

Mamberamo Ulu
Dhistrik
Nagara Indonésia
PropinsiPapua
KabupatènMamberamo Raya