Jayapura Kidul, Jayapura

Jayapura Kidul (cara Indonésia: Jayapura Selatan), iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Jayapura Provinsi Papua.

Jayapura Kidul, Jayapura
Nagara Indonésia

Pranala njabaBesut