Ahmad Moshir al-Saltaneh

Ahmad Moshir al-Saltaneh ( Pèrsi: احمد مشیرالسلطنه Juli 6, 1844 ing Amol - 20 April, 1918 in Tehran ), iku Perdana Menteri Qajar jaman Iran . Dheweke dadi Perdana Menteri Iran kaping pindho lan dadi mentri dalem negri.[1].[2]

Ahmad Moshir al-Saltaneh

RujukanBesut

Kalungguhan pulitik
Kang sadurungé
Ali-Asghar Khan Atabak
Prime Minister of Iran
1907
Kang sawisé
Abolqasem Naser al-Molk
Kang sadurungé
Hossein-Qoli Nezam al-Saltaneh Mafi
Prime Minister of Iran
1908-1909
Kang sawisé
Kamran Mirza Nayeb es-Saltaneh