Aifat, Sorong Kidul

Aifat iku dhistrik (setingkat karo kecamatan) ing Kabupatèn Sorong Kidul provinsi Papua Kulon.

Aifat, Sorong Kidul
Nagara Indonésia
Kabupatèn Sorong Kidul, Papua Kulon
Lambang Kabupatèn Sorong Kidul

Distrik: Aifat | Aifat Wétan | Aitinyo | Ayamaru | Ayamaru Lor | Inanwatan | Kais | Kokoda | Mare | Moswaren | Sawiat | Seremuk | Teminabuan | Wayer

Kabupatèn Sorong Kidul