Ayamaru Lor, Sorong Kidul

Distrik Ayamaru Lor iku distrik (setingkat karo kecamatan) ing Kabupatèn Sorong Kidul provinsi Papua Kulon.

Ayamaru Lor, Sorong Kidul
Nagara Indonésia
Kabupatèn Sorong Kidul, Papua Kulon
Lambang Kabupatèn Sorong Kidul

Distrik: Aifat | Aifat Wétan | Aitinyo | Ayamaru | Ayamaru Lor | Inanwatan | Kais | Kokoda | Mare | Moswaren | Sawiat | Seremuk | Teminabuan | Wayer

Kabupatèn Sorong Kidul