Alak, Kutha Kupang

Alak iku kecamatan ing Kutha Kupang Propinsi Nusa Tenggara Wétan.

Alak
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiNusa Tenggara Wétan
KuthaKupang
Kode Kemendagri53.71.01 Edit the value on Wikidata

Kutha Kupang