Tuduhaké menu pokok

Nusa Tenggara Wétan

provinsi ing Indonésia
Provinsi Nusa Tenggara Wétan
Provinsi Nusa Tenggara Wétan
Lambang Nusa Tenggara Wétan
Lambang Nusa Tenggara Wétan
Sesanti: ""
Péta Nusa Tenggara Wétan ing Indonésia
Dina Dadi: 5 Oktober 2004
Kutha krajan: Kupang
Gubernur: Piet Tallo
Jembar
 - Total:

46.137,87 km²
Laladan Tk. II
 - Cacah:

18 Kabupatèn
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 4.083.639 jiwa (2004)
+/- / km²
Suku bangsa: Wong Sikka lan liyané
Agama: Katulik, Protèstan, Islam lan liyané
Basa: basa Indonésia lan liyané
Zona Wektu: (WITA)

Provinsi Nusa Tenggara Wétan (basa Indonésia: Provinsi Nusa Tenggara Wétan), iku katata sajeroning 18 kabupatèn lan 1 kutha, Kutha krajané ya iku Kupang.

Daerah Tingkat IIBesut

Pulo-puloBesut

Ing provinsi iki akèh pulo-pulo lan sawatara awujud pulo paling njaba ing wewengkon Indonésia.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut