Kabupatèn Sumba Kidul-kulon

kabupatèn ing provinsi Nusa Tenggara Wétan, Indonésia

Kabupatèn Sumba Kidul Kidul-kulon iku kabupatèn ing Provinsi Nusa Tenggara Wétan, Indonésia, minangka pamekaran saka Kabupatèn Sumba Kulon, lan diwangun miturut UU no. 16 taun 2007. Peresmian diayahi déning Penjabat Mendagri Widodo A.S. tanggal 22 Mèi 2007.[1]

Kabupatèn Sumba Kidul-kulon

Lambang {{{nama}}}


300px
Peta lokasi {{{nama}}} di Nusa Tenggara Wétan
Koordinat:
Propinsi Nusa Tenggara Wétan
Tanggal peresmian 22 Mèi 2007
Pamaréntahan
Luas {{{luas}}}
Gunggung cacah jiwa
 - Total {{{penduduk}}}
 - Kepadatan {{{kepadatan}}}
Démografi
Pembagian administratif
Simbol khas daerah

Pratélan KacamatanBesut

  1. Kodi
  2. Kodi Bangedo
  3. Kodi Lor
  4. Laura
  5. Wewewa Kulon
  6. Wewewa Kidul
  7. Wewewa Wétan
  8. Wewewa Lor

RujukanBesut

Pranala njabaBesut

Nusa Tenggara Wétan

Kabupatèn: Alor | Belu | Ende | Flores Wétan | Kupang | Lembata | Manggarai | Manggarai Kulon | Manggarai Wétan | Nagekeo | Ngada | Rote Ndao | Sabu Raijua | Sikka | Sumba Kulon | Sumba Kidul-kulon | Sumba Tengah | Sumba Wétan | Timor Tengah Kidul | Timor Tengah Lor

Kutha: Kupang

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia