Kabupatèn Manggarai

kabupatèn ing provinsi Nusa Tenggara Wétan, Indonésia
Kabupatèn Manggarai
120px
Lambang Manggarai
Sesanti: "---"
Barkas:Lokasi Nusa Tenggara Wétan Kabupatèn Manggarai.svg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Ruteng
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

12 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Katulik, Protèstan, Islam lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Manggarai iku kabupatèn ing Provinsi Nusa Tenggara Wétan, kutha Ruteng iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

GéografiBesut

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

PamaréntahanBesut

Kabupatèn Manggarai ketata saking 12 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Cibal
  2. Elar
  3. Kota Komba
  4. Lambaleda
  5. Langke Rembong
  6. Mborong
  7. Ponco Ranaka
  8. Reo
  9. Ruteng
  10. Sambi Rambas
  11. Satarmese
  12. Wae Rii

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Provinsi Nusa Tenggara Wétan