Tuduhaké menu pokok

Ali-ali geni (basa Inggris: ring of fire) ya iku laladan sing muteri samudra Pasifik lan sok ngalami lindhu utawa gunung njeblug. Wujudé kaya tapak jaran sing dawané nganti 40.000 km.

Pacific Ring of Fire.svg

Cathetan sukuBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut