Alkoholisme

Alkoholisme iku lelara kecandhuwan ing alkohol. Dadi wong sing senengané ngombé-ngombé lan minum-minum minuman keras nganti mendhem, diarani ngidhep lelara iki.

William Hogarth: Gin Lane

Wong sing ngidhep alkoholisme iku rawan kena lelara lever, ginjel lan pankreas.

BibiliografiBesut

be-x-ol`:Алькагалізм