Amal Maher

Amal Maher (lair ing Kairo, Mesir, 19 Fèbruari 1985; umur 37 taun) ya iku salah satunggalipun aktris lan penyanyi Mesir.

Amal Maher
آمال ماهر
Latar wuri
Jeneng lair Amal Maher Mandour Ibrahim
آمال ماهر مندور إبراهيم
Jeneng liya Amal Maher
Lair (1985-02-19) Fèbruari 19, 1985 (umur 37)
Mesir Kairo, Mesir
Jinis Musik Musik Arab
Pakaryan
Instrumen Vokal
Taun aktif 19982021
Parusahan rekaman
  • Rotana Records
  • Awakening Music
  • Universal Music Indonesia

Pranala njabaBesut