Ambalawi, Bima

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Bima {{{nama dati2}}}]]

Ambalawi, Bima
Nagara Indonésia

Ambalawi iku kecamatan ing Kabupaten Bima propinsi Nusa Tenggara Barat.

Kabupaten Bima