Ampèl, Boyalali

Ampèl iku kacamatan ing Kabupatèn Boyalali.[1]

Ampèl
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiAmpel
Ampèl kapernah ing Jawa Tengah
Ampèl
Ampèl
Ampèl kapernah ing Indonésia
Ampèl
Ampèl
Koordhinat: 7°26′19″S 110°28′48″E / 7.43855°S 110.48013°E / -7.43855; 110.48013Koordhinat: 7°26′19″S 110°28′48″E / 7.43855°S 110.48013°E / -7.43855; 110.48013
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
Désa
Kodhe laladan
administrasi
33.09.02

Pérangan administratifBesut

Désa

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)