Amr Diab

Amr Abdel Baset Abdel Aziz Diab utawi luwih ditepungi mawa jeneng Amr Diab (Arab: عمرو عبد الباسط عبد العزيز دياب‎‎; lair ing Port Said, Mesir, 11 Oktober 1961; umur 60 taun) ya iku salah satunggalipun penyanyi lan aktor Mesir.

Amr Diab
عمرو دياب
عمرو عبد الباسط عبد العزيز دياب
Amr Diab
Latar wuri
Jeneng lair Amr Abdel Basset Abdel Aziz Diab
Jeneng liya Amr Diab
Lair (1961-10-11) Oktober 11, 1961 (umur 60)
Mesir Port Said, Mesir
Jinis Musik Musik Arab
Pakaryan penyanyi, aktor
Taun aktif 1983 - sekarang
Parusahan rekaman Rotana Records
Akurama Records

Pranala njabaBesut