Tuduhaké menu pokok

11 Oktober punika dinten ingkang kaping 284 utawi 285 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

10 Oktober-11 Oktober-12 Oktober