Tuduhaké menu pokok

10 Oktober punika dinten ingkang kaping 283 utawi 284 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

9 Oktober-10 Oktober-11 Oktober