Paus Yohanes XXIII

Paus Yokanan XXIII ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawisipun taun (1958-1963). Asma lairé ya iku Angelo Giuseppe Roncalli (kawaos anjelo jusépe rongkali). Piyambaké asring kasebut "Paus ingkang Saé" amarga bisa manunggalaké gréja Anglikan lan Protèstan.

Yohanes XXIII
200px
Installed28 Oktober 1958
Term ended3 Juni 1963
SadurungéPius XII
DiterusakéPaulus VI
Personal details
Jeneng lairAngelo Giuseppe Roncalli
Lair(1881-Cithakan:NOMORBULAN-25)25 Novèmber 1881
PatiJuni 3, 1963(1963-06-03) (umur 81)
Other popes named Yohanes

LinksBesut


Dipunrumiyini
déning:
Paus Pius XII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Paulus VI