Analog to Digital Converter

ADC ing line Sensor Robot

Panggubah Analog ke Digital ya iku komponén fungsi utawa fitur sing bisa ngubah signal Analog dadi signal Digital, panggubahan signal analog dadi signal digital iku simultan lan nganakaké Amplitudo sing bisa diatur karo sing nduwé. racaké komponèn sing bisa nggubah signal analog dadi signal digital iku ana ing mikroprosèsor lan IC (Integrated Circuit). panggubahan iku ngalibetaké kuantitas saka input, dadi nyilikaké sethitik kaluputan. fitur utawa piranti saka kebalika piranti iki ya iku Digital-to-Analog Converter (DAC).

RujukanBesut

Link NjabaBesut

Wikibooks gadhah buku kanthi sesirah