Analog to Digital Converter

Panggubah Analog ke Digital ya iku komponén fungsi utawa fitur sing bisa ngubah signal Analog dadi signal Digital, panggubahan signal analog dadi signal digital iku simultan lan nganakaké Amplitudo sing bisa diatur karo sing nduwé. racaké komponèn sing bisa nggubah signal analog dadi signal digital iku ana ing mikroprosèsor lan IC (Integrated Circuit). panggubahan iku ngalibetaké kuantitas saka input, dadi nyilikaké sethitik kaluputan. fitur utawa piranti saka kebalika piranti iki ya iku Digital-to-Analog Converter (DAC).

ADC ing line Sensor Robot

RujukanBesut

  • Allen, Phillip E.; Holberg, Douglas R., CMOS Analog Circuit Design, ISBN 0-19-511644-5
  • Kester, Walt, ed. (2005), The Data Conversion Handbook, Elsevier: Newnes, ISBN 0-7506-7841-0
  • Johns, David; Martin, Ken, Analog Integrated Circuit Design, ISBN 0-471-14448-7
  • Knoll, Glenn F. (1989), Radiation Detection and Measurement (2nd ed.), New York: John Wiley & Sons, pp. 665–666
  • Liu, Mingliang, Demystifying Switched-Capacitor Circuits, ISBN 0-7506-7907-7
  • Nicholson, P. W. (1974), Nuclear Electronics, New York: John Wiley & Sons, pp. 315–316
  • Norsworthy, Steven R.; Schreier, Richard; Temes, Gabor C. (1997), Delta-Sigma Data Converters, IEEE Press, ISBN 0-7803-1045-4
  • Razavi, Behzad (1995), Principles of Data Conversion System Design, New York, NY: IEEE Press, ISBN 0-7803-1093-4
  • Staller, Len (February 24, 2005), "Understanding analog to digital converter specifications", Embedded Systems Design
  • Walden, R. H. (1999), "Analog-to-digital converter survey and analysis", IEEE Journal on Selected Areas in Communications, 17 (4): 539–550, doi:10.1109/49.761034, ISSN 0733-8716

Link NjabaBesut

Wikibooks gadhah buku kanthi sesirah