Anna van der Breggen

Anna van der Breggen (Zwolle, 18 April 1990) iku sawijining atlit balapan pit Walanda.

Anna van der Breggen
Anna van der Breggen - 2018 UEC European Road Cycling Championships (Women's road race).jpg
Anna van der Breggen ing taun 2018
Pratélan pribadi
Lair (1990-04-18) 18 April 1990 (umur 30)
Zwolle, Nèderlan
Updated on 20 June 2015.

Van der Breggen dadi juwara Éropah ing ngonthèl wektu taun 2012 (ngisor 23 taun) lan bisa finish dadi nomer 5 ing Valkenburg. Ing Olimpiade Rio 2016 dhèwèké bisa menang medhali emas.

Pranala njabaBesut