Antonio Cassano

sawijining pamain bal-balan Italia

Antonio Cassano (lair 12 Juli 1982; umur 40 taun) ya iku salah sawijining juru main bal-balan saka nagara Italia kang saiki main kanggo tim AC Milan. Duwe awak kang dhuwuré 175 cm. Dhèwèké duwé jejuluk Fantantonio (karena peran fantasista-nya). Dhèwèké minangka pahlawan AS Roma sedurunge dilego menyang Real Madrid, amarga sikap indisipliner. Saiki, dhèwèké main ing AC Milan lan nganggo nomer punggung 99.

Antonio Cassano Nalika ing Piala Eropah 2012