Anuwinda

Anuwinda iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé diarani ing layang gancaran Adiparwa, kitab pratamané Mahabharata.

Anuwinda (Anuwenda)

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut