Apalapsili, Jayawijaya

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Jayawijaya {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Apalapsili, Jayawijaya
Nagara Indonésia

Apalapsili iku dhistrik ing Kabupaten Jayawijaya Propinsi Papua.

Kabupaten Jayawijaya