Gemeente Arcen en Velden
Arcen en velden vlag.svg Arcen en velden wapen.svg
Gendéra Arcen en Velden Lambang Arcen en Velden

LocatieArcenEnVelden.png

Arcen en Velden ing Walanda

Katrangan cekak
Provinsi: Limburg
Jembar: 41,54 km²
Sing ndunungi: 8.740 (1 November 2007)
Situs wèb resmi: http://www.arcenenvelden.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): Fons Tans

Arcen en Velden iku sawijining gemeente ing provinsi Limburg, Walanda. Kutha iki miturut rencana ing tanggal 1 Januari 2010 bakal nggabung karo Venlo.