Arjasari, Bandhung

kacamatan ing Kabupatèn Bandhung, Indonésia
Arjasari dati2 = Kabupaten jeneng dati2 = Bandhung]] jeneng camat = jembar = padunung =
Désa/Kalurahan
/

}

Arjasari iku kacamatan ing kabupaten Bandung, Jawa Kulon.

PadésanBesut

Kabupatèn Bandhung