Arjono

Arjono ya iku juru kodhak. [1] Miyos ing Surakarta, 4 Sèptèmber 1932. [1] Agama: Islam. Pawiyatan: SMA B (1950), kursus Foto Helios, kursus juru kodhak ing TVRI, Reyerson Polythechnical Institute di Toronto-Kanada (1967-1968). [1] Naté dadi karyawan ing Chandra Pictures (1958), Jacobi Photo (1958-1959) lan dadi photo-grafer sipil ing Angkatan Darat (1959-1963) sadurungé aktif ing jagad filem. [1] Kapisanan magawé dadi juru kodhak pekabaran ing TVRI Stasiun Pusat Jakarta (1963 ingga 1966). [1] Banjur dadi juru kodhak filem carita ing panggonan trep. [1] (1966 ingga 1987). [1] Banjur ganti sinétron. [1] Awit Fajar Sidik (1970) ingga Jendéla Rumah Kita (1990-1992). [1] Kepala Produksi Film Carita ing TVRI stasiun pusat Jakarta iki saiki wis pènsiun. [1]

Sinétron: Fajar Sidik 1970, Ményongsong Ufuk, Warak Pasti Berlalu, Nilam dan Japrak, Bertahan Dalam Badai, Mendung di Sebuah Désa, Teka-Teki Sembilan Orang, Pacar Kembar, Kabut Hitam di Lembah Sunyi, Maria, Dua Perem-puan (1987), Jendéla Rumah Kita (1990-1992). [1]

Cathetan sikilBesut

  1. a b c d e f g h i j k Suharto 1999, k. 69.

BibliografiBesut

  • Suharto, ed. (1999). Apa Siapa Orang Film Indonesia. Jakarta: Percetakan Jaya Abadi.