Arnavut ciğeri

Arnavut ciğeri (secara harfiah "ati Albania ") minangka salah sawijining olahan panganan Turki sing digawe saka minyak goreng utawa kubus ati pedhet sing dibumbui karo mrico panas sing disajeni kanthi tradisional karo bawang lan peterseli.

Arnavut ciğeri
Albanian liver.jpg
Panggonan asalTurkey
Tlatah utawa prajaİstanbul
Woworan pokoklamb or veal liver, oil, hot pepper, onion, parsley
Buku masakan: Arnavut ciğeri  Médhia: Arnavut ciğeri