Arnold Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger misuwur kanthi asma Arnold Schwarzenegger (lair ing Thal, Stiria, Ostenrik, 30 Juli 1947; umur 74 taun) inggih punika satunggalipun aktor, binaragawan, lan pulitikus Parté Républik, ingkang naté njabat dados Gubernur California kaping 38.

Arnold Schwarzenegger, 2010