Tuduhaké menu pokok
Arnold Schwarzenegger (2010)

Arnold Alois Schwarzenegger misuwur kanthi asma Arnold Schwarzenegger (lair ing Thal, Stiria, Austria, 30 Juli 1947; umur 72 taun) inggih punika satunggalipun aktor, binaragawan, lan pulitikus Parté Républik, ingkang naté njabat dados Gubernur California kaping 38.