[[Kategori:kacamatan ing Bima {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:Asakota, {{{nama dati2}}}| ]]

Asakota
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiNusa Tenggara Barat

Asakota iku kecamatan ing Kutha Bima propinsi Nusa Tenggara Barat.

Uga delengenBesut