Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

5 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: kayata → kaya ta (3)
Sirup uga kerep digunakaké kanggo [[obat-obatan]], [[kulinèr]] lan [[ombènan]].<ref name="internet1">[http://www.ciputraentrepreneurship.com/produk/inovatif/1071-khasiat-sirup-jamur-lingzhi.html ciputraentrepreneurship.com](diundhuh tanggal 28 Juni 2011)</ref> Sirup umumé digawé saka gula lan banyu.<ref name="internet3"/> Sirup ngandhut gula kurang luwih [[50]]%-[[80]]%.<ref name="internet3">[http://www.food-info.net/id/products/sugar/types.htm food-info.net](diundhuh tanggal 28 Juni 2011)</ref>
 
Sirup wujudé kenthel.<ref name="internet3"/> Nalika ngombé sirup kudu dicampur karo banyu.<ref name="internet3"/> Sirup umumé diombé karo [[ès watu]], ananging sirup uga kena diombé karo banyu anget.<ref name="internet3"/> Sirup digawé kanthi manéka rasa. Biyasané rasa [[woh]]-wohan kayatakaya ta [[jeruk]], [[stroberi]], [[klapa]], [[pandhan]], [[apel]], [[bléwah]], [[kiwi]], [[térong landa]], [[dlima]], [[arbey]].<ref name="internet3"/> Saliyané iku sirup uga ana kang digawé saka campuran rasa woh-wohan mau kayatakaya ta jeruk karo bléwah, klapa-pandhan.<ref name="internet3"/>
 
Sirup biyasané diwadhahi [[gendul]] lan didol ing [[toko]]-toko.<ref name="internet3"/> Ana uga obat sirup, obat iki banjur digawé sirup dhéwé kanthi digodhog karo gula lan banyu.<ref name="internet3"/> Sirup kang didol biyasané nduwèni mèrek.<ref name="internet3"/> Mèrek-mèrek sirup ing [[Indonésia]] kayatakaya ta [[Sirup ABC]], [[Sirup Marjan]], [[Indofood]] lan liya-liyané.<ref name="internet3"/> Saliyané iku sirup uga ana kang wis diwadhahi ing gelas-gelas lan didol kanthi di ''press'' tutupé.<ref name="internet3"/>
 
== Cathetan sikil ==
{{reflist}}
{{stub}}
 
[[Kategori:Sirup|*]]
[[Kategori:Ombèn-ombènan]]
 
 
{{stub}}
348.872

besutan