Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

4 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
→‎Ugi pirsani: ganti isi, replaced: \bUgi pirsani\b → Ugi pirsani
Mumbai minangka ibukitha komersial lan hiburan ing India, lan dados markasipun institusi finansial ingkang wigati, kados ta [[Reserve Bank of India]] (RBI), [[Bombay Stock Exchange]] (BSE), [[National Stock Exchange of India]] (NSE) lan perusahaan sanèsipun Mumbai narik migran saking sakindhenging India sabab kathahing kasempatan kerja, lan lumayan inggilipun [[standar gesang]] wonten ing India., nanging kathah-kathahipun lajeng dhawah dados golongan miskin <ref>[http://www.censusindia.net/results/slum/slum2.html Census india results (slums)]</ref>. Kitha Mumbai minangka pusat [[Film India]] lan [[indhustri televisi]], ingkang kondhang kanthi asma [[Bollywood]]. Mumbai ugi satunggiling kitha ingkang gadhah [[Taman Nasional]] [[Borivali National Park|Sanjay Gandhi National Park]], ing salebetipun kitha.
 
== \bUgiUgi pirsani\b ==
{{Mumbai topics}}
* [[:En:Mumbai|Wiki En: Mumbai]]
348.872

besutan