Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: Kekaisaran → Kamaharajan
 
'''Maria Antonia Josepha Johanna von Habsburg-Lothringen''', luwih kondhang karo jeneng '''Marie Antoinette'''; ({{lahirmati|[[Vienna]], [[Austria]]|2|11|1755|[[Paris]], [[Prancis]]|16|10|1793}}) ya iku Ratu saka [[Perancis]] lan Putri Bangsawan saka [[Austria]].
Dhèwèké iku anak saka Kaisar [[KekaisaranKamaharajan Romawi Suci]], [[Francis I]] lan garwané, Ratu [[Maria Theresa]] saka [[Austria]] lan sawisé iku dhèwèké nikah karo [[Louis XVI]] nalika umur 14 taun. Amarga posisiné dadi garwané Louis XVI lan ibu saka [[Louis XVII]] mula dhèwèké ninggal amarga piso [[guillotine]] nalika masa [[Revolusi Perancis]] ning taun [[1793]] lan dimakamaké karo bojoné ning makam karajan ning [[Saint Denis Basilica]], [[Paris]]. Ora namung iku, dhèwèké lair dadi [[Yang Mulia]] Putri Bangsawan Maria Antonia saka Austria.
 
[[Kategori:Lair 1755]]
348.872

besutan