Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

31 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
+ reflist
[[Gambar:Macau-CIA WFB Map.png|thumb|Péta Makau]]
'''Makau''' iku sawijining tlatah administrasi astamiwa ing [[RRC]], saliyané [[Hong Kong]]. Tlatah iki pedunungé ana kurang luwih 540.000 jiwa. Tlatah iki diladèni [[Palabuhan Udara Internasional Makau]]. Nganti [[20 Desember]] [[1999]] Makau iku jajahan [[Portugal]].
 
==Cathetan suku==
{{reflist}}
 
[[Kategori:Negara]]
11.904

besutan