Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

2 bèt wis dibusak, 7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[Gambar:Atjeh Overgave Januari 1903.jpg|thumb|250px|[[Kolonialisme]]]]
'''Kolonialisme''' yaiku pangembangan kekuasaan ing negara.<ref name="internet 1">{{id}}[http://www.republika.co.id/berita/dunia-islam/islam-mancanegara/12/05/25/m4kucz-islamofobia-bentuk-kolonialisme-as-dan-sekutu:Pengertian Kolonialisme](diunduh pada hari Selasa tanggal 5 Juni 2012 pukul 15.33)</ref> Kekuasaan iki ana loro yaiku menungsa lan wilayah. Sing ndukung kolonialisme duwé panyaruwé yaiku hukum kolonial gawé untung negara sing dikolonialèkaké kanthi ngembangaké infrastruktur ékonomi lan politik sing dibutuhaké kanggo majukaké, lan demokrasi.<ref name="internet 2">{{id}}[http://www.freewebs.com/rinanditya/konsepkolonialismedkk.htm freewebs.com:Kolonialisme](diunduh pada hari Selasa tanggal 5 Juni 2012 pukul 15.33)</ref> Dhèwèké ngrujuaké ing sisa koloni, kaya [[Amérika Serikat]], [[Australia]], [[Selandia Baru]], [[Hong Kong]], lan [[Singapura]] dadi tuladha suksès sakwisé kolonialismé.<ref name="internet 2"/>
 
[[Kategori:Sosiologi]]
 
====Cathetan====
<references/>
 
4.487

besutan