Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
[[Gambar:A Bibao - Puppy - de Jeff Koons.jpg‎|right|thumb|Jeff Koons Puppy]]
 
'''Bilbao''' ([[Basque]]: ''Bilbo'') iku sawijining [[kutha]] paling gedhé ing [[Pais Vasco]], bagéan lor [[Spanyol]] lan [[ibukutha]] [[provinsi]] [[Vizcaya]] (Basque: ''Bizkaia''). Kutha iki ndarbèni padunung luwih saka [[350]].[[000]] jiwa ([[2004]]) lan minangka bagéan Gran Bilbao kang industrialisasi lan ekonominé paling maju. Padunung Gran Bilbao kang cacahé [[946]].[[829]] nyebar ing sadawané [[Kali Nervion]], kang pinggiré uga dadi panggonan kanggo bisnis, pertambangan [[wesi]], lan [[pabrik]], kang ing mangsa [[revolusi industri]] nadadèkaké makmur wilayahwewengkon iki.
 
== Pranala jaba ==
62.839

besutan