Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (3) using AWB
[[Gambar:Chief Vestal.jpg|thumb|Patung perawan vesta]]
'''Kenya Vesta''' ([[Basa Latin|Latin]]: ''Virgo Vestalis'') yaikuya iku [[pandhita]] [[wadon]] kanggo Dewi [[Vesta]] (dewi perapian) ing mangsa [[Romawi kuno]]. Tugas utamane yaikuya iku jaga [[geni]] suci Vesta. Tugas iki minangka sawijining kinurmatan kanggo wong wadon kang nglakoni. Kenya Vesta yaikuya iku siji-sijine posisi kang dicekel dening wong wedok sajroning sistem [[agama|keagamaan]] Romawi. Ditemokake kuil Vesta ing [[kutha]] [[Pompeii]] gawé Kenya Vesta dadi subjek kang populer ing abad ka-18 lan 19.
 
== Cathetan sikil ==
17.997

besutan