Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

8 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
''' 6 [[November]] ''' punika, dinten ingkang kaping 310 utawi 311 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[1999]] - Ing référèndhum tiyang [[Australia]] mutusaken tetep taksih purun gadhah Ratu Elizabeth II dados kepala negaranagara.
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commonscat|6 November}}
:[[5 November]] - [[6 November]] - [[7 November]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
62.827

besutan