Ayush Mahesh Khedekar

Ayush Mahesh Khedekar (Marathi: आयुष महेश खेडेकर; lair taun 2000) iku sawijining aktor bocah India, misuwur amarga maragakaké Jamal Malik vèrsi bocah ing Slumdog Millionaire (2008), kang menangaké Bebungah Screen Actors Guild.

Ayush Mahesh Khedekar
Ayush Khedekar on trailer launch of 'Ek Tha Hero'.jpg
Ayush Mahesh Khedekar
Lair2000
Mumbai, India
PakaryanAktor
Taun aktif2008–saiki

FilmografiBesut

Taun Judhul Peran Cathetan
2008 Slumdog Millionaire Jamal Malik (enom) Menang, Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by a Cast in a Motion Picture.
Nominasi, British Independent Film Awards kanggo Pemain Anyar Paling Njanjèkaké
Nominasi, MTV Movie Award kanggo Best WTF Moment

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut