Tuduhaké menu pokok
Gemeente Baarle-Nassau
Baarle-Nassau flag.svg Coat of arms of Baarle-Nassau.png
Gendéra Baarle-Nassau Lambang Baarle-Nassau

LocatieBaarle-Nassau.png

Baarle-Nassau ing Walanda

Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Brabant (Brabant Lor)
Jembar: 76,3 km²
Padunung: 6.670 (1 Fèbruari 2008)
Situs wèb resmi: http://www.baarle-nassau.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): Jan Hendrikx

Baarle-Nassau iku gemeente ing propinsi Brabant Lor, Walanda. Gemeente iki misuwur amarga sajeroning papan iki ana 22 èksklave Bèlgi minangka péranganing gemeente Baarle-Hertog.

Wates antara Baarle-NassauBesut