Tuduhaké menu pokok
Letak Noord-Brabant di Belanda

Provinsi Brabant Lor (Nèderlan: Noord Brabant) dumunung ing Walanda pérangan kidul. Kutha krajané ya iku Den Bosch ('s-Hertogenbosch). Kutha-kutha wigati liyané Breda, Eindhoven, Tilburg, lan Roosendaal. Padunungé cacah 2.410.649 jiwa.

Ing Bèlgi uga ana propinsi Brabant sing sadurungé uga nyawiji karo propinsi iki (sadurungé kamardikan Bèlgi taun 1830.

Pranala njabaBesut