Banaran, Boyalali, Boyalali

désa ing Indonésia

Banaran iku kalurahan ing Kacamatan Boyalali, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Banaran
Kalurahan
Banaran kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Banaran
Banaran
Banaran kapernah ing Jawa Tengah
Banaran
Banaran
Banaran kapernah ing Indonésia
Banaran
Banaran
Koordhinat: 7°19′23″S 110°40′54″E / 7.32318°S 110.68159°E / -7.32318; 110.68159Koordhinat: 7°19′23″S 110°40′54″E / 7.32318°S 110.68159°E / -7.32318; 110.68159
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBoyalali
Kodhe laladan
administrasi
33.09.05.1004

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)