Papan Anggegana Sultan Aji Muhammad Sulaiman

Papan Anggegana Sultan Aji Muhammad Sulaiman (kodhe IATA: BPN; ICAO: WALL) iku papan anggegana domestik lan internasional ing Balikpapan, Kalimantan Wétan. Papan Anggegana iki dioperasèkaké déning PT Angkasa Pura I lan dibuka tanggal 6 Agustus 1997. Papan Anggegana iki duwé jembar 300 hèktar.

Papan Anggegana Sultan Aji Muhammad Sulaiman
Ringkesan

Data-dataBesut

Data Papan AnggeganaBesut

Domestik lan Internasional,

Let saka pusat kutha Balikpapan: 4,5 km (2,5 mil),

Posisi 01°16´02"LS, 116°53´38"BT,

Elevasi 3,75m (12 kaki),

Terminal Penumpang Domestik 1917m²,

Terminal Penumpang Internasional 860m²

Terminal Kargo

Hangar Fix wing 2 pesawat setara B737

Hangar Rotary wing 6 helikopter setara C212

bisa didharati Boeing-747 lan Airbus A-330

Data Lapangan TerbangBesut

Runway: Heading 07/25, 2.495m x 45m, ILS

MaskapéBesut

Sawetara maskapé sing dilayani papan anggegana iki:

Dalam NegeriBesut

Luar NegriBesut

Delenga ugaBesut

Pranala njabaBesut