Pratélaning papan anggegana ing Indonésia

Ing ngisor iki pratélan papan anggegana ing Indonésia kanthi kodhe IATA, nanging durung kabèh papan anggegana duwé kodhe IATA:

InternasionalBesut

Jawa, Bali lan Nusa TenggaraBesut

SumatraBesut

SulawesiBesut

KalimantanBesut

Maluku & PapuaBesut

Ket: Papan anggegana internasional duwé 2 jinis pamaburan, ya iku pamaburan internasional lan pamaburan domestik.

DomestikBesut

Jawa, Bali lan Nusa TenggaraBesut

SumatraBesut

SulawesiBesut

KalimantanBesut

Maluku & PapuaBesut

Pangkalan militèrBesut

Pranala njabaBesut