Tuduhaké menu pokok

Kabupatèn Sérang

kabupatèn ing provinsi Lebak, Indonésia
(Kaelih saka Serang)
Kabupatèn Sérang
Lambang Serang.jpg
Lambang Serang
Sesanti: "Sepi in pamrih Rame in Gawe"
Gambar:Lokasi Serang.jpg
Dina Dadi:...
Kutha krajan:Serang
Bupati:Taufik Nuriman
Wakil Bupati:
Jembar
 -Total:

1.734,095 km²
Kacamatan
 -Cacahe:

32 Kacamatan
Padunung
 -Total:
 -Kapadhetan:

+/-1.786.000 jiwa (2003)
+/-962,53/km²n
Suku Bangsa:Wong Sundha, wong Jawa
Agama: Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu lan Buda
Basa: Basa Jawa Serang, Basa Sundha lan Basa Indonésia

Kabupatèn Sérang iku kabupatèn ing Provinsi Banten, pernahé ing sisih kulon Pulo Jawa, Kutha Serang iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: Tirtayasa lan liya-liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 1.734,095 km² utawa hèktar.

GéografiBesut

PamaréntahanBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Banten