Jawilan, Serang

kacamatan ing Kabupatèn Sérang, Indonésia

Jawilan iku kacamatan ing Kabupatèn Serang, Provinsi Banten Indonésia

Jawilan
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiBanten
KabupatènSérang
Kode Kemendagri36.04.26 Edit the value on Wikidata

Cithakan:Jawilan, Serang