Kasemen, Serang

Kasemen iku kacamatan ing Kutha Serang, Provinsi Banten, Indonésia.

  • Kasemen
  • Warung Jaud
  • Masjid Priyayi
  • Bendung
  • Terumbu
  • Sawah Luhur
  • Kilasah
  • Margaluyu
  • Kasunyatan
  • Banten
  • Pulo Panjang
Kasemen
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiBanten
KabupatènSérang

RujukanBesut

  • Data Sirusa BPS 2007

Pranala njabaBesut