Kutha Pangkalpinang

kutha ing provinsi Bangka-Belitung, Indonésia
(Kaelih saka Pangkal Pinang)

Cithakan:Kutha krajan provinsi

Kutha Pangkalpinang iku salah siji Laladan Pamaréntahan Kutha ing Indonésia sing dadi péranganing Provinsi Kapuloan Bangka Belitung sisan dadi kutha krajan Provinsi. Kutha iki dumunung ing pérangan wétan Pulo Bangka. Kutha Pangkalpinang kapterang sajeroning 5 kacamatan ya iku Taman Sari, Rangkui, Pangkalbalam, Bukit Intan dan Gerunggang.

Wates wewengkonBesut

RujukanBesut


Cithakan:Indonésia-stub