Tuduhaké menu pokok

Kutha Banda Acèh

kutha ing provinsi Acèh, Indonésia
(Kaelih saka Banda Acèh)

Cithakan:Kutha krajan provinsi Banda Acèh, kotamadya punika kutha krajan: provinsi Nanggroe Acèh Darussalam. Riyin kitha punika anami Kutaraja.

  • Wiyaripun Tlatah: 71 km²
  • Padunung,: 300.000 jiwa.
  • Provinsi: NAD

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut