Kutha Banda Acèh

kutha ing provinsi Acèh, Indonésia
(Kaelih saka Banda Acèh)

Cithakan:Kutha krajan provinsi Banda Acèh, kotamadya punika kutha krajan: provinsi Nanggroe Acèh Darussalam. Riyin kitha punika anami Kutaraja.

  • Wiyaripun Tlatah: 71 km²
  • Padunung,: 300.000 jiwa.
  • Provinsi: NAD

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Acèh

Kabupatèn: Acèh Kulon | Acèh Kidul-Kulon | Acèh Besar | Acèh Jaya | Acèh Kidul | Acèh Singkil | Acèh Tamiang | Acèh Tengah | Acèh Kidul-wétan | Acèh Wétan | Acèh Lor | Bener Meriah | Bireuen | Gayo Lues | Nagan Raya | Pidie | Pidie Jaya | Simeulue

Kutha: Banda Acèh | Langsa | Lhokseumawe | Sabang | Subulussalam

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia