Kabupatèn Pidie

kabupatèn ing provinsi Acèh, Indonésia

Pidie

{{{jeneng}}}
100px
Lambang Kabupatèn Pidie
Moto: -


Lokasi Aceh Kabupaten Pidie.svg
Peta lokasi Kabupatèn Pidie di Acèh
Koordinat: 4,30-4,6 LU
95,75-96,20 BT[1]
Propinsi Acèh
Tanggal peresmian -
Pamaréntahan
 - DAU Rp. 487.385.829.000,-(2011)[2]
Luas 4.160,55 km2
Gunggung cacah jiwa
 - Total 742.019 jiwa
 - Kepadatan 178,35 jiwa/km2
Démografi
 - Kode area telepon 0653
Pembagian administratif
 - Kecamatan 23
Simbol khas daerah
Situs web http://www.pidiekab.go.id/

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

RéferènsiBesut

  1. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng gambaran
  2. "Perpres No. 6 Tahun 2011". 2011-02-17. Retrieved 2011-05-23.

Cithakan:Nanggröe Acèh Darussalam